Сучасний св т

Сучасний світ, ти був чудовим!
Був колись, не зараз і не вчора.
Можливо, завтра станеш ідеальним?
Хоча куди ж? Ти зіпсований людей старанням.

Повернути тебе до хорошої норми
З часом зможе перший, другий і кожен...
Головне бажання і почати з себе:
Змінитись на краще: не так-сяк, а як треба!

01.10.13.
(с) Анастасія Мельник


Рецензии