Тамары Кашавой

Тамара! Вы – гігант! Палада і Мінерва!
 Хай знае белы свет, як пішуць бульбашы!
 У сціслыя радкі, нацятыя, як нервы,
 Вы здолелі змясціць агмень сваёй душы.

 Рассыпаць зерне слоў здаецца вельмі простым.
 Але майстэрства – сэнс вялікі ўкласці ў іх –
 каб словам ажылі пачуццяў Халакосты,
 каб раптам заняло ад верша дух і дых.

 Вы – верніца любві, паэзіі вяргіня.
 Няхай Вас не кране неміласэрны час!
 Я веру: ў коле дзён Ваш талент не загіне –
 і будзе кожны дзень надзённы хлеб для нас!

9.05.2014

Выток натхнення:http://www.stihi.ru/2010/05/11/3068


Рецензии
Прывітаньне, Лазаро.

Цудоўна напісна.

Альжбэта Палачанка   12.05.2014 11:54     Заявить о нарушении
Дзякую!

Лаззаро   12.05.2014 16:41   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.