Твоё, родное...

Дихай своїм повітрям,
Не зважай ні на кого –
Твоє розуміння настане,
Коли в тебе очі
Щасливі знову,
Коли посміхається мама...

Не бійся нікого
А перш за все – себе,
Навчайся мовчати та чути.
Ти вільний, бо вдома,
Де сонце, де небо,
Де можна собою бути.


07.05.2014


Рецензии