Сквозь снеГА И бураны!

Ліш бы тока да хат.
Дзе радзіўся ў жытКах

Ці страшны расСтайЯня,
Калі ты пакахаў.
Вот і Лебедзь КаўКазСКІ
Тута во прэ ва ў Казк.

Мы тут вышаў сапраўды
Да ціпа Ж Караля Н.
Ды вось рась: Бозя правы!
Вунь зе Ра Дуга хвайн!

І – бягом! ХватПарат бы К!..
Э! Да зараз жа, жах,
Всё мажо, Р, прырВакСА Й.
Да. Ано так і й в Васьк.

Вэй! Да дзе гата Кас Ках!
Ведзь ана зе взе бляМСь?
ЭсыМэСкы скі2-Е ЗЬ!
І…абіДзеўСя Вакс!.. Всё! Завал, не кахАнь.

Да. Патрэбна кап нас жа й
АдМыСлова ўсе хваль п.
А то шчо я – Хрушчоў найн?
Я жа Цігра! Ды й Барс!

А на тое, што краска
ЗабаЛеля лісь яксь,
Ці зьвярТайЯм увВагу фш.
Ну, баліць галяВа ў…

ПаТаму Зая зараз Ж:
Э! Да шо я – бальВань?
Нет! Да здравСТВУЙет Марка!
Лазер! Эй! Там! Вставай!

ПамаЛіўся: памарка!
Тата родны! Прабачць!
Калі ты пакаХаў бо,
То ўш не хавай хоць Жабк ту занадТ.
Будзь над пад. То есць не пад наГА Ў Ш.

Томка! Мілая! Ясная!
Будзь са мной, як ў царКва!
Ісцелісь лісь, пажаЛыста. Ілі я й не й Манах?
От такыЕ ЛісТА вы кахда хоць чыТаль? 


Рецензии