В тиры но пак дэсь КиньТавр с3ляв

Да й в Лявоних правАсьЛань 

Если ты мяня и пацаЛуЕсь,
Ты ўсё роўна ля Фамар пацан.
Ібо жа й, ну, еті вашь 7мэсьКІ ЗЬ
Разі праМА Й МэсінГА Й ПасьЛань.

Да й, навЕРна, Ріткам нават дульКІ СЬ
АхтПрахЛяльЕС ты наВерНяКА, Х.
Нет. Мяне не чэпіць ЧэпЧык ГусьЛяр.
Надя вот в мінеРвы рве халят.

Ды й ДаньШова была тут Кабыла й.
Лай гаж разьДаВальСІК да вуйтРа вш.
Ну, й не чула, в опшчым-та, дебіла,
Шо но во строчыты вміе шва Ж.

Ззілы гусы 9 пойЦайЛуньКаф
Тута во й от цайПлій зе, КузьМА.
Так шо ты Там вэльмо шпарк ны дуМАЙ
З АнгелОМ убыты, ф, ТамАрк!

АрГус ахреняЕць бо зь каўКас.
Ну, й под аркай гынуць бурака зь
Кай тут во з пынька й.
НазаўСёды двіГАЙ лісь назад.

Карма занаўВекСілася ўся ўш!..

...ну, а сноСКИ вам-та нафиГА Щ.
выРУбим пыньКА!
Ну, астралРагиШныя СциХА Ж
Гэта прам гаж жах!? Вот каКА АлХимийка в С3лка.
Стрилка аж заШкальв


Рецензии