Козацьке поколiння!

Хоч вже минули ті роки -
Увіковічені поетами рядки.
Про боротьбу за волю
Духом сильного народу
За котру так завзято помирали козаки.

У ХХІ столітті,
Коли козацький дух поник у забутті.
Нема тій владі вороття,
Котра загнала всіх у рабство -
Народ повстав проти нахабства.

І промайнули ті роки терпіння.
Та годі з нас вже
Депутатського свавілля.
Прокинулось козацьке покоління!

00:30 4.05.14

© MaSca ORG


Рецензии