Самый липшый за вси

ДороГыцьКый язык!
Ибо шо ты з дыржыньськым урижыш.
А вот я!..а вот мы!
Гэто точно вш Козлы.
И ты йих оно бийСЯ ЗЬ.

Осязаты бо трэ
Тэе во ексь шыльле.
Шо ны в корч а ныек шэ ж ны й лизэ вж.
Потому забавлейсь
Ты, Васылько, но здесь.
И давай прыкурыць псыщ.

Птица щасця нысэ
ГонДЫ ВО мне ше й Дев Ж!
О! Ты шо! Да вытэ и й не й вейДаш!

С ДиаМата здырэм
Мы жэ всэ забутьте й:
Шо там Ленин ваш ек быв ныкэчый!

Вот мы!..памЯТЬник вэсь
РозёБьем, розБырЭм.
О товди но и будэ Победа зь.
Над аньцихрист! А ек щэнь.

Ты но и норовы,
Ах, бандэровыць, Эмк
Шэ з ракЗохЧок запрегчы согБенНу сь.
Шатко-валко пиДЭ ШЭ пидэйШваль.

...о, видиш ек мы зь МицКевичь?
Ты постРой так пост нэмоч


Рецензии