Нiчне божевiлля

Що коїться? Ніби пожежа в хаті...
То друг блукає по кімнаті.
Нічне божевілля розум вбиває,
Хто кого першим поховає?
Повітря бракує легеням моїм,
Як свіжого немає, то не треба!!!
Навіть заради сонця й неба
Крові не вип'ю, м'яса не з'їм!
Що далі?  - я себе пита...
Куди мені тепер летіти?
Коли минуть мої літа
В якім мені вогні горіти?
Мовчить стіна, вікно закрило очі,
В кімнаті темряву дратує мій ліхтар.
Коли не спиш, які ці довгі ночі,
І замість спокою та сну - кошмар...


Рецензии