Самокат - для малят

Зрештою отримав я
Самокат. У сяйві дня
Мчу на ньому, як стріла:
- Розбігайся, дітвора!

Та кричать мені: Зажди!
Стій! На вулицю не їдь!
Там машини. Повертай!
Краще їх не зачіпай!

Знай, що пустощі на трасі
Всі призводять до нещастя.
Бо машини там літають,
Пустунів наздоганяють.

І подумав я: Ага!
Краще поверну назад -
На подвір’ї, біля хати,
Малюків почну катати.
 
 


Рецензии