Енергокриза

Якби над нами вдень і вніч
Світило сонце, щоб було?
Ми б не залазили на піч,
Не гріли боки та стегно.

Ми б не купляли керосин
І свічку дАрма не палили.
Тоді б дешевше був бензин,
Дешевші були б і машини.

Були б, але нажаль...
Не світить сонце нам ночами,
Приходить вечір і печаль,
Крокує твердо між хатами.

Між світлом й тьмою йде війна.
Хто переможе? Невідомо!
Енергокриза - то біда,
Ми відчуваєм це свідомо!!!


Рецензии