Traiasca eroii in cinste si pace!

Traiasca  eroii  in  cinste  si  pace,
Traiasca  aceea  ce  n-au  tradat.
Traiasca  si  miinile  cele  dibace,
Ce-aveau  rabdare  si-au  asteptat.

Au  asteptat  sa  se-ntoarca  acasa,
Fiul  sau  sotul  demult  ce-au  plecat,
Ei  au  luptat  pentru  ziua  frumoasa,
Pentru  un  soare  pe  cerul  curat.

Ei  n-au  stiut  ce  inseamna  tradare.
Ua  fost  eroi  cum  acum  nu  mai  sint,
Care-au  luptat  cu  devotare,
Ca  sa  traim  linistiti  pe  pamint.
                05.05.14. 


Рецензии