Янголу

Янголе мій, я благаю, не йди,
Я без тебе, як сонце без неба.
Обіцяй, як підеш, знову прийти!   
Твоя присутність, то моя потреба...
Хворого тіла клітини болять,
Атоми стогнуть від болю.
Рідні мої так солодко сплять...
Благаю, врятуй мою долю!
Досить, не можу, змилуйся Боже!!!
Апостоли, любі, кличу до Вас!
Зробіть врешті-решт, що Вам гоже,
Бо знущається ніч, і знущається час...
Військо Небесне, вилікуй, прошу,
Всередині пекло, зроби щось, молю.
Серце пульсуюче в жертву приношу...
Сьогодні вмираю чи до завтра просплю?
Жовта кімнато моя, прощавай!
Назавжди чи до завтра - Бог один знає.
Ліжко моє, не зважай, спочивай!
Я біжу, бо мене хтось гукає...


Рецензии