***

Нам ніколи не бути браттями,
Не стояти разом над кручами
Україна була вам матір'ю!
Що ж тепер ви її мучите?!

Розірвати народ прагнете,
Вмити кров'ю землі величні!
Ви в неправді своїй згинете,
Ми в свободі залишимось вічними!

З нами правда, і сила, і воля!
Ми життям за свою країну,
Душу й тіло в вогонь за долю,
Добру долю для України.


Рецензии