Дивлюсь Я На Небо

Дивлюсь я на небо, та думкою маюсь
Чи вони божевильни, чи хвороба якаясь...

Чому в них ти Боже та розум забрав ?
Нашо ихний тато ту мамку  кохав ?

Сиджу я на дупи та й думку гадаю,
Чого ж цим падлам ище не хватае ?

Зарплата - мильони, сидив и радив би,
Работа не пильна, так кожний хотив би...

До влади дорвался смердючий пацюк,-
Фашист Тягнибок и фашист Яценюк...

Нащадки фашистив Степана Бандери
На ниц сплюндрювали и волю и веру...

Чуть що,- блюють Державним гимном,
Заплющууть очи в экстази дебильном...

И не жалко ни брата, ни мамки, ни сина
И з пиной у рата,- - Хай живе  Украина!!!

Заплющую очи,-  и бачу краину
Свободну, заможню, родючу, щасливу...

А очи  видкрию,- БАГНО и БОЛОТО
И жити нас вчить  божевильна сволота....

А буде ще гирше и злисть не ховають,
Но чомусь це знову и з нас починають...

Несчастная страна внушившая себе,
Что лишь она права всегда в своей борьбе....


Рецензии