Бержува ца чягъила

Бержува ца чягъила,
Камил кеп-кеп угьуле,
ХIуша шат даришара,
Жегой саримт дуруле.

Саримт гъалагле дарашар,
Урези хIабугьале.
Жеголе дурес урар,
Камил кепле угьале.

Кеп угьубил замайзе,
УркIилзелате дурис.
Ихти гъай дархахъиле,
Ца саримра бурис.


Рецензии