Самодiяльнiсть

Ой, iнструменти ми настроїм,
Апаратуру увiмкнем,
I вип’ємо усi напої,
I пробу швидко проведем.
Повиннi вивчити ми пiснi,
Що популярнi у селi,
Нам в цьому клубi просто тiсно,
Нас звуть у вирiй журавлi.

П-в:
Ой, заграєм пiсню ми,
А ви затанцюйте,
Тiльки на пiдлогу ви
Лушпиння не плюйте.
Джаз, рок, польку чи гопак –
Танцi вибирайте,
Тiльки в залi у кутках
Пляшок не лишайте.

Наш гурт найкращий на Подiллi,
В суботу молодь вся у нас,
I кожнi проводи, весiлля
Ми вiдiграємо на раз.
Самодiяльнiсть всю в райцентрi
Mи переможемо в момент,
I голова пiсля концерту
Новий придбає iнструмент.

П-в:
Ой, заграєм пiсню ми,
А ви затанцюйте,
Тiльки на пiдлогу ви
Лушпиння не плюйте.
Джаз, рок, польку чи гопак –
Танцi вибирайте,
Тiльки в залi у кутках
Пляшок не лишайте.

(1995?)


Рецензии