Шо ВстаВыты тут вам?!

Шэ с паРУ КолКив?
То натэ! Дывитэсь!
Э!.. А цыбаХИ В Б?..

Куды ш пак дмэ той витёр хыжый…
Наверно ж, до Одрыжина.
Дэ рыжыцю й ны й выДНО

Толпа поклонников вдРУг ринулась
Ласкаты Ш ВасьКУ СЬ гонды й КисКУ Ш:
О-ёй! ПрийиХаль РАдосць КриШынька
В свои любиМыньКыйи РИлович!

И во: ловитэ гэту ЛИсань КУ Й!
Вона жэ приНисЛА Й мидив Мняв.
И шо ты хочыш гондэ с дзичкы –
Ну, бач, ныкым щэ б ны й обДыйМана зь.

И мы тут гонДЫ ВО на нивцы
Ужэ й зайМАЙемсь ныПортьРийПСфом з.
Ага. Ну-да. Бо заКорТило Ж
Шэ й екся фш мойЛойДойГО Ш тила.

А в дида бороДА Й ны й сывая.
И навыть зов7 а ны Ж биЛА ВЖ.
И ты вжыВаты станыш нишо щ,
Колы но во с шасэ з ровирКом.

Ну, гы, прыБигЛа жа сухСидКа.
Да с козьИМ сырчыкХом аж свижым.
И потому куды ты зыйДыш
Тут шэ до ландышэй во систы вш.

А на двоРИ ЖЭ рижэ свит шэ Ж!
Аджэ Ж. Бо в Бога чесу мниго Щ.
Щоп навыть Щуку увхоПыты.
Ну, й по Веленью ИХ засны вжо, П.

Так шо Мий Пивынь тута й сив зь Киск.
И во давай оно журытысь:
Яка щэ бидна УкРаина!
Ныма ж ны раю ны на  Кый йий.

Эгэ! А хто воловы влиПыць
Ципа зе браги сь синком выпиць.
Да в нас во повнынынькы щэ сины
Сырив са й сываратка з мильх кизк.

И дэ куды я всэ подину вж…
Чорть видь що роблять дурни з дидОМ.
Ну, батюшка бо вэсь на вид вин.
И вси но здраСце й поклонысь Цигр.

И быццОМ зары во щэ сичынь.
И ты сядыся во топы щас.
Бо, гэ, нагрийися кай жинкы:
Вона жь пришла с розришинь ВитьКЫ Ш!

А на двори-то мисяць ви3-ный:
Бо у майи щэ 7 днив чьи же?
А на бавэтыку Татенкы коривка божая во лизэ.
Ну, гарна, добра жинка-квитка:
Спувала в хоровы, попы дэ!

И всэ дывылась но б на Кришну.
Шо в нас на кажный сцинцы.

...и сна вжэ ты й дывысь ф туфт!
Ну, ось ек мы вхы3лысь
ЗьРогБыты шь холёДильНиК Сь


Рецензии