Серце

Ви знаєте? Моєму серцю тяжко!
Болить воно неначе камінь в ньому
Народе мій, невже тобі так важко
Поставити не крапку,- тільки кому.

В історії своїй такій немилій
Або із заходу, або із сходу брату.
Чому завжди на скатертині білій
Готує мій народ країні страту?

Чи ми не можемо гуртом зібратись?
Відбудувати нашу неньку милу.
А згодом в ній також гуртом прибратись.
Це й тільки це збереже Україну.

І треба зупинити в серці злобу
Та вибачити кожному прокляття.
І разом і старому і малому
Піти до церкви всім на покаяття.



А поки Україна у Руїні ...
Горять її невинні діти.
А влада вся брехлива і до нині,
Їм тільки би біля грошей сидіти.


Рецензии
Это ужасно... От души желаю Вам мира и покоя! И чтобы всё утряслось.

Алла Буянова   08.05.2014 11:53     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.