Сонечко для сонечка

Сонячний зайчик стрибнув на віконечко -

і у кімнаті засяяло сонечко,

Квіти всміхнулись, розправили листячко,

Пташечка в клітці поправила пір’ячко.

Сонячний зайчик стрибнув до маляти

Й ну його в щічки малі цілувати...


Рецензии