Щастя

Гойдає ніч на хмарах тихо сни,
І вітер  крадькома траву  цілує,
Народжене у розквіті  весни,
У сяйві місячнім на босоніж танцює

Шалене щастя... Та собі співа,
Ледь чутно ллється дивовижна пісня.
І кращого за щастя те нема,
Уважніше до нього придивися -

Легке, як подих, та міцне, мов сталь,
Довірливе, відкрите  і правдиве,
Блискуче та прозоре, мов кришталь,
Найбажаніше, найсолодше диво!

Кружляє так, не знаючи журби,
У піднебессі розгорнуло крила.
Нема чуток, ні сумнівів, ганьби,
Прозоре, ніжне, трішки полохливе...

Це не рогледить може що сліпець.
Бо  щастя те, чиясь здійсненна мрія!
Таке  бува, коли у двох  сердець
Бажання спільні та одна надія.


Рецензии