Итак, Мы тут сосТаф якэЕСя ПрэвЮ Щ

А шо гэта за ПТУшка, га, СКАжитэ Ж?
Бо мы шэ з маЛэй бук выМайімо кабЛук.
Но скоро вжэ улад улады вліПынь!

Пынькы бо з, ідіш, туфт
Ганеты моЖуть гнусь.
Да шэ і, бачтэ, в неКый Інг Фі НіТок.

Так вот воно шчо в туРК:
Тут, бачыш, ІнСцыТут з!
Ну, екся СаенТолог, гых, у в Кій Ев шч!
То добРЭ. Рэбус будь:
А ну-ка, шо СКАжу,
Колы пры скайпы да на во вам фігый?

Баі ідуць на фсех франТах!..
З Адры Жын.
Ну, могЛыцы всэ б грыцям.
Од Доўська аж до й ЧырВін.

А Мы хаТым катаТыСА Й вав сырЧыК.
В ЧэКа, с падлышчы й.
Така во в нас балійка:
Всэ стынэ влад і дывно.

Ну, прам бы в Дывын шыльле.


Рецензии