Чуешь

                СЛОВА НАРОДНЫЕ!

Чуєш, пане Яценюк,
Шо ти бліна за індюк?
Сильно хочешь ти в Європу?
То іди, цілуй їм жопу.

В Києві народ підняв,
Славне місто взяв засрав.
"Беркут - ворог, Яник - вбивця!"-
Це твоє кричало рильце.
 
Ти ж пухнастий і біленький
Шмигнув в кріслечко тепленьке.
Беркут зник, Вітько пропав.
То вже Яцик ликував.

Тут откуда не вiзьмись
Путін з військом появись.
"Все,хана,на нас напали!"-
Морди злякані кричали.

Всі бігом в воєнкомат :
" Дайте мені автомаааат!
Підем ми кацапів гнати,
Щоб не сміли наше брати!"

Ну а хитрий Яценюк
Павутину, як павук,
До Європи виплітає
I вже гроші получає:

"Хай собі дурні стріляють,
Вони нам не заважають.
Тут би бабки поділити,
За бугор скорішь свалити.

Хто ти?Шо ти?Де ти взявся?
Сам себе собой обрався
І країну не спитав,
Договір вже підписав.

Дорогенький, цей кредит
Повертатиме ТВІЙ рід.
Особисто підписав?
То СОБІ кредит ти брав.

Не за це мої діди Воювали й полягли,
Щоб я німцям сраки мив,
Та  в європі морди брив!
 
Тягнибок - фашист гестапо,
Лижі навострив на запад.
Очі наче у бика,
Теж заробить тумака.

Про Клічка я вже мовчу,
Бо їй Богу закричу.
Це ж таке продажне стерво.
Захотілось йому в Евро...

Як за нього вболівали,
Ми ж ночей не досипали,
Бокс дивились дорання...
А воно така свиня!

Ну який з нього політик?
Недобитий паралітик.
З ринга кишнули давно -
В Раду потекло гiмно.

Гнать усіх їх e шию гэть!!!
Де там наш святий ОМОН?!
ПІДНІМАЙСЯ УКРАЇНА,
Рабiв нэмае-- лiпше СМЕРТЬ!

НАС З ГІВМНОМ ЗМІШАТЬ ХОТЯТЬ
І ЄВРОПІ ВСІХ ПРОДАТЬ.
НЕ МОВЧАТИМЕМО ЛЮДИ,
ПІДНІМАЄМОСЬ ЗІ ВСЮДИ !!!

БРАТ ЗА БРАТА,
КРОВ ЗА КРОВ,
БО ОБДУРЯТЬ
ГАДИ ЗНОВ!!!


Рецензии