де ти?

Римами хтивими
рви мене.
Пливли ми.
Лінії
білі є, чорні є;
лілії
линули хвилями.
Зви мене,
будь мене,
все мине.
Правдами
були ми.
Будемо
лихами тихими.
Стиха ми
дихали,
плакали знаками,
криками гучними,
були ними.
Грій мене,
грай мене
нотами.
Де ти є?
Хто ти є?


Рецензии