Вже йду

Це неймовірна, мабуть, маячня,
Та тихий голос той постійно кличе:
" Озвись  мені, далека нічия!" -
То в нім  благання, а то дикий відчай,


"Прислухайся... Почуй... Запам'ятай...
Знесилило  безрадісне  чекання...
Свого кохання пропоную рай!
Не вперше, та я впевненний - востаннє


Лети  в тепло простягнутих долонь,
Пий досхочу  з них нескінченні мрії!
Від відчаю самотности боронь,
Бо від твого мовчання я здурію...


З тобою поряд  я здолаю все!
В тобі мій сенс!  І  іншого не треба...
Хай тільки вітер все це донесе!
А далі - разом  у безкрайнє небо."


Я знов  вслухаюсь в темряву нічну.
Пішли страхи, сумління відпустило.
"Ще трішки зачекай! Бо  я вже  йду!"-
У відповідь йому кричу щосила.


Рецензии