S aliviya s na tiligoume...

Ontes kathese so trapez,
Fa`piya`hamoEla...
I kemenche ontes tha`pez,
Tragod ya`tin SoumEla`n...
       Rf: Ne Soumela`Panaiya,
           Stilon oults`emas ahoulya...
           Ke serepson a`son kozmOn
           Ti psomi ta rthoumoulya...
S`alivyas na tiligoume
Ke nifkoume sin disas,
Ta dentryas n`angalyaskoume
Mirihkoume ta pisas...
       Rf:
A`son pateran ya`ton ieon
Ti mnimim dikeoume...
Anastoroun i mizeter,
Hamens kardoponoune...
       Rf:


Рецензии