Чого добились ви, панове?

Чого добились ви, панове?
Горить Одеса і Донбас…
Життя людей ще більш хренове
І це все стало через вас
Це вам хотілось керувати
І демократію нести.
Яка ж вас породила мати?
Що ви ублюдки  і кати .
Продались долару і євро 
І віру розтоптали в Бога
Іуди три і одна стерва
У пекло вас веде дорога...
Просніться, земляки мої !
Не буде більше того миру.
Не жити вам в одній сім`ї,
Якщо взялися за сокиру…


Рецензии
"...А добре вигострить сокиру, та й заходиться вже будить." Пам"ятаєте у Франка?

Игорь Ярин   16.06.2023 12:55     Заявить о нарушении
На это произведение написано 67 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.