Трымай маё сэрца - у мяне есць на змену

Трымай маё сэрца - у мяне есць на змену
Канечне, забуду! - зачыні толькі дзверы...
Сябрамі, канечне, сябрамі!
Ідзі ўжо адсюль, са сваімі слязамі
Бо стаў я другім, а ты разлюбіла...
Канечне, бывае... другога знайшла - палюбіла!
Прашу прабачэння, бывай, будзь здаровая!
Шчасця табе, па самае горла...


Рецензии