Вай аман дигахъурра

Кьаркьала мелзе хIина,
ХIу мякьизе хIинхIале,
Бура умцIиша кина?
Малта ну хIу аголе.

Вай аман дигиб ахъри,
ХIа мякьизе нам кайъэс.
Абхьиле дия уркIи,
Диги хIазе кедахъес.

Вай аман дигахъурра,
ХIу намке гьашикьрарес.
Дармантизе ралхурра,
Арагъакан рашахъес.


Рецензии