АхIял гIялам

ЦIяб-шалзе адилзуте,
ЧIянкIурбазе дузуте.
Бугьубил гIузрулике,
Чидам хугил бируте.

ХIушани дируйт дируй,
Сагай саримтра лукIуй,
Къадала халкьизакан,
Цайрачи ну хIулукIуй.

Ишбари жагьдугьубте,
Ишбари хIяндугьубте,
ГIямру гIяхIле деркIая,
Аллагьли хIушам гибте.

РяхIмулзакан Аллагьла,
Валгъунил цалра мавгьаб,
Эш белчIунил адамла,
Гьар мурадуле дугьаб.


Рецензии