Коли без слiз спiватиме краiна? на укр. яз

Коли без сліз співатиме країна, вплівши у кОси райдужні стрічкИ?!
В столиці раптом вибухнула міна...смерть запалила траурні свічкИ...
Бунтівський спалах не вгаса донині, земля безперестанку у вогні...
Та хтось питав, навіщо Україні запроданість в служиння сатані?!
Він, зазвичАй, жадає більше крОві, розпалює ненАвисть у серцях,
Слідів щоб не лишилось від Любові, вбиває в дУші нам іржавий цвях...
Не можна віру зраджувати, браття, яку Господь слов'янам заповів,
Не накликаймо на свій рід прокляття, щоб не терпіти пОтім Божий гнів!
Не дозволяймо нами керувати ні владі, ні зальотним парубкАм...
Не варто один в Одного стріляти...у спілці треба бути козакам!
Народ ми - самостійний, працьовитий...самІ навЕдем в свОму домі лад...
На зброю не потрібні нам кредити, не бавитимось далі у солдат!
Нарешті хай з'єднається родИна, зробивши до примИрення лиш крок...
Святково заспіває Україна, жовто - блакитний розцвіте вінок!

05.05.2014г.


Рецензии
Любонька, с праздником тебя! Правда у нас он со слезами на глазах, но хочется верить что здравый смысл победит . Мой скайп барахлит опять, буду ждать сын сделает, надеюсь на встречу.

Наталия Вербицкая   09.05.2014 11:53     Заявить о нарушении
А уж я как жду встречи!

Любонька   25.05.2014 11:49   Заявить о нарушении
Люб, может так:( И наведемо в своим доми лад)? Только у меня украинское и заглючело. Тогда не нужно выделять ударный слог. А по смыслу все класс!

Наталия Вербицкая   28.05.2014 18:27   Заявить о нарушении