Атаман Сирко

Стоїть Капулівський курган,
Лежить Сірко там - отаман.
В Каховці прах козацький спить,
Над степом вільний дух летить.

Ось Чортомлик і Базавлук
Тут ходить отамана внук.
Міцна з курганами земля,
Вона із нами розмовля.

Мій рідний край - дитинства рай,
Тобі лишаю серця край.
Моя земля, наснаги дай
Наш дух козацький, виростай.


Рецензии