Ну-ка, блин, СКАжите, Мошка где?

А! Да все евреи знаЮць ЛейПС!
Вота как и як я тута здесь
Чо-та Вани с Ани й а ни й в плеш фш.

Да, ну, но в Навинках е праГРЭС.
А у нас тут гондэ но авэс.
Так шо Авэ дэ шуКати Мняв.
ТокМА ЛИШ ва в Кать Сь.

Ну, Мошэ да Ян ходыв цип спа.
Ци кагда васьХодзила Луна взь?
Да! А МаиСейка но ва май Ш
Шо-та сеял ля Васишты в ГАЙ.

Чый жэ воБраз пак на Месяц впаВ...
Да, навЕРна, Навина Иса Ж.
Вот аткуд НавинКИ Й пачыНайц.
Там памерЛых но лыхая пра.

...гдзе зе вашь МАЛИШ, лишонНый маць?
Га, гаспадара?
Хм. Так вота, гондзе в рылавЧанк:
Носиць Моська СтоляРУ сырКА Щ.

Бо, Г, КащэЯм стаВВ.


Рецензии