Я чекаю тебе...

Я чекаю тебе,
незнайомий мiй друже,
побачити хочу,
твiй голос почути...

Сумую постiйно,
чекаю, чекаю...
та ти все не йдеш -
тебе я не маю!

А навколо - несправжнє:
несправжнiї люди,
брехливi, двуликi,
несправжнiї друзi!

Я чекаю тебе,
незнайомий, чарiвний...
Ти той, хто не зрадить,
ти друг мiй єдиний!


Рецензии