двi сторони

Тендітна рука
Одна половинка добра
Інша зла

Солодкий мед з гіркотою
Бджолиної отрути

Лід,що з’явився над багаттям
Ніч у полудень

Усе має дві сторони
Зачинивши одні двері
Відчиняєш нові

Знайшовши,не загуби.
Щось змінилось?
Поверни голову
Подивись з іншої позиції.

Усе має змогу кінчатись
Усе має здатність зникати
І біль.
І кохання.
І радість.
І сум.


Рецензии