Дигила цIадирхъ

Дигила цIадирхъли нура икьувра,
КIарцIила дугурбе дахърадирулра,
АхIарил, цIакьле ну уркIра ухъувра-
Дигила чарх мелзе батес хIаврулра.

Припев

Дия диги динла мелзе халдара,
ГIямрула мягIна намзе багьахъува.
Дин датале хIакь буруй баладара ?
Малта ну эш хIяйзе цIа лабкахъува.

ТалихI лебил ну, дахъол уршбазакан-
Вара, дигила пай арасахъиле.
БитIува ахъри дия чархизакан,
Диги мадалта пасатI дугьахъиле.


Рецензии