***

Я – українка! Я пишаюсь цим!
Я – українка! І кажу: „Ніколи,
Ніколи потурать не буду тим,
Хто зневажає нас і нашу мову!”
Я – українка! І у тьмі віків
Не заблукаю я, як інші люди.
Я – українка! І дочкою козаків
Була я завжди і надалі буду!
Я – українка! Прагну я свободи!
І на Землі я залишу сліди!
І хто би там не каламутив воду,
Я – українка! Й буде так завжди!


Рецензии
Гарно!!! З подякою.

Наталья Сытник   13.05.2014 23:33     Заявить о нарушении