Я бажаю знати...

Я бажаю знати-
Де твоя душа,
Може заблукала
Втомлена в дорозі,
Може крила виросли
Та вона літа,
Повернутись соромно
Або вже не в змозі.
Не караю серденько,
Не сужу тебе,
Щастя меж не має-
Бо воно без краю,
Доля завжди боляче
Душу зволікає.
Буде чи не буде,
Вийде чи не вийде,
Тільки є у світі
Зоряний політ,
Якщо серце грає,
То любов співає,
Хто не знав кохання ,
Той не жив свій вік.


Рецензии