Я буду

Я буду жити у вогні
Подій, що стались не зі мною
Одвічно шанувати біль
Поранених на "полі бою"

Крізь час проносити життя
Що мов невпинна річка в горах
У роздумах про майбуття
Буду вклонятись своїй долі.

Я буду думати про світ
Ілюзій, що навколо мене
Тих сподівань і тих надій
Не відпущу, хоч і даремно.

Долати страх упасти вниз
Туди, де так нікчемно, темно
І підніматись тільки в вись
Буду старанно, навіть вперто!

Я буду забувати всіх
Людей, що ранили до крові
Безмежно боронить "своїх"
Від стежки владної, кривої.

І прожиті прекрасні дні
Ніколи точно не забуду
Я не залишу час в тіні
А далі жити буду, БУДУ!


Рецензии