Беларуская краiна

Там, дзе сосны як да неба,
Там, дзе сэрца ня можа маучать,
У кут маленства я прыеду,
Каб у памяцi усе захаваць

Беларуская краiна,
Ты жыццё мае i лёс,
Я нiколi не пакiну
Тваiх соснау и бяроз

Белы бусел над палессем,
Ты ляцi за каханым маiм,
Хай учуе тую песню,
Калi сэрца было маладым

Я убачу сiнi вочы,
И пачну тыя словы шукаць,
Што цябе я не казала,
Але дежа хацела сказать

Беларуская краiна,
Ты жыццё мае i лёс,
Я нiколi не пакину
Тваiх соснау и бяроз


Рецензии