Кот

Я люблю свого кота
Більше всіх свого скота
Він нас всіх удома веселить
Хоч завжди в одній позі сидить
Я його люблю
І істи йому даю
Кіт шалений, чіконутий
Хвіст до землі прицьнутий
Він біжить, оре
Та й вкусити може, зле


Рецензии