Час

Чому так швидко летить час?
Життя іде, а потім вже минає.
Багато хто задумався із нас,
чому воно так стрімко пролітає..

Кому дано життя короткий час,
А хто живе і навіть по 100 років.
Ніхто мабуть не знає тут із нас,
до краю скільки залишилось кроків..

У кого щастя, діти і сім*я,
А хто і сам прожив життя в порожнім домі.
У кого, промайнуло марно все життя,
А хто отримав, всі висоти в ньому..

Прошу тебе, благаю, хоч на мить,
Час, зупинись, хоч трошки зачекай!!
А він, не зупиняється, біжить.
І не зупинеться, хоч як ти не благай...


Рецензии