Весна

Усе засипане снігом.
Уже й не зима,та дарма...
Холодом віє скрізь вітер...
Невже ж ніде щастя нема?

Ти чогось хочеш,то правда,
але чого- не збагнеш.
Смутком наповнені очі,
так зі світанку до ночі,
так ти й життя проживеш.

Щастя немає навколо,
безліч нездійснених мрій...
Все.Це вже замкнене коло,
ти вже нічого не хочеш,
аби лиш спокою ночі
й марева світлих надій... 9.03.2006


Рецензии