Квiтень - мiсяць ясноокий!

Квiтень - мiсяць ясноокий!                Апрель - месяц светлый,
Дивний цвiт подарував.                Чудный цвет подарил,
 Мов та пiсня - степ широкий,                Будто песня - степь широкий,
 Поряснiв - квiтучий став.                Расцвел, поряснел.
 
 Квiти жовтi ,бiлi й синi                Цветы - желтые, белые, синие,
 Мов та райдуга цвiтна.                Будто радуга цветная,
 Сердцю й небу дуже милi                Сердцу и небу очень милые
 - Розквiла для нас весна.                - РаCцвела для нас весна.
 
 Подарунком яснооким                Подарком светлым
 - Квiтне лютик запашний                - Цветет лютик, ароматный
 У дзвiночкiв гудуть бджоли                У колокольчиков гудят пчелы
 - Буде мед у нас смачний.                - Будет у нас вкусный мед.
 
 210414 год.


Рецензии