схаменися, мiй брате..

..східні душі в полоні марива..
.."зелень" з півночі містом снує..
..схаменися..мій брате..бо час мине..
..ворог душі та землі гвалтує..

..чи хто міг такий жах передбачити??..
..чи здоровий там глузд??..маячня..
..брат на брата..щоб долю стратити..
..душі криє суцільна брехня..

..зазіхнувся на землі квітучі..
..заздрить всьому..що рід наш створив..
..пхають рила свої свинячі..
..злидні з півночі..жах утворив..

..сестро..брате..єднаймось..гуртуймось..
..розплющайте затьмарені очі..
..розкривайте..очищуйте душі..
..ворог лютий нас знищити хоче..

..невгамовні брехливі собаки..
..мітять зрадників різної крові..
..душі дияволу продали смерди..
..проти кого йдете??..безголові..


Рецензии