Рiзними дорогами...

Ми в житті ходили різними дорогами,
не задумуючись над сюрпризами долі.
Ускладнювали себе абсурдними вимогами,
бажали добитись не існуючої медалі.

Та доля зіграла з нами у свою рулетку,
без вибору обрати сторону монетки...
З*єднала наші шляхи -разом,
поставивши кохання головним дороговказом.


Рецензии