Для доньки Тетяни

                ДЛЯ ДОНЬКИ ТЕТЯНИ

                Дочекалась я свята
                Щасливої миті -
                Моя рідна донька
                Білу сукню вдягла,
                На весільний рушник
                Стали діти щасливі,
                Хай весільний рушник
                Вас з'єднає навік.
                Я бажаю вам, діти,
                Любові навіки,
                Миру, ласки, тепла,
                Доброти щей краси.
                Довголіття й достатку,
                Розуміння й кохання,
                Щоб довіку щасливо
                У парі жили.
                Поважайте ви, діти,
                І батька та матір,
                Подаруйте онуків
                На радість батькам.
                Не забудьте ніколи
                Стежини до хати,
                Вас батьки зігрівали
                Любов'ю й теплом.
                Повесні - посадіть ви,
                Червону калину,
                Хай на радість росте
                Вашим діткам вона.
                Бо калина червона -
                Це символ кохання,
                Щовесни, щовесни
                Розквітатиме знов.
                Повесні прилітають
                Лелеки додому,
                І звивають гніздо
                Для малих лелечат.
                Приїзджайте ви, діти,
                Частіше додому,
                Батько й мати чекають
                Малих онучат.




















               


Рецензии
Галочка, трогательно и чувственно! Пусть Господь подарит Вашим детям хорошую и добрую судьбу! Ваши мечты, пусть сбудутся! Здоровья и долгих лет!

Лидия Ежель   29.10.2014 06:33     Заявить о нарушении
И ВАМ ОГРОМНОЕ СПАСИБО. Я ЖЕЛАЮ ВАМ ЗДОРОВЬЯ, ДОЛГОЛЕТИЯ, ДОСТАТКА, ТЕПЛА И МИРА.

Галина Полищук Ярмульская   30.10.2014 17:18   Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.