Осень

А пам’ятаєш тую осінь,
Те жовте листя на вікні?
Мені вона ще сниться й досі,
Прожити мрію знов ті дні.

У золото убралось місто,
Багряним полум'ям горить.
А пам'ятаєш жовте листя
Кружляло в вальсі в тую мить?

Заходить сонце, вже темніє,
Додому йдуть усі навкруг.
Багряне полум'я не гріє,
Як гріє дотик твоїх рук...


Рецензии