карпати у серц не схож на кам нь

за що я ненавиджу твої очі
твої скули бентежать ще більше
твої плечі зовсім не схожі на вечір
а вуста наче грози комічні-найгірше

коливання сумного затерпло
поміж щірим і добре забутим
та між нами ще трохи ганебного
скоріш би не повернути


Рецензии