Звана вечеря

О добре як смакують різні страви,               
Напої, мУси та чаї i кави!
Рецепт писали ревно глядучі
Біля екрану телеглядочі.
П’ять днів лише на тиждень вечорами,
Нагудувати, щоб з «ТВ», дарАми…
Господарів чи господарок п*ять,
Заяву дали - щиро в них прийнять,
Гостинно запросити в рідний дім,
«Вечерю звану» влаштувати. Крім –
По кулінАрії пройтися класно –
Та попіАритися гУчно, вчасно,
Змогли щоб люди із країн усіх
Зайтись слинАми, слухаючі їх
І до прилавків в мАркети біжати,
Делікатеси царські добувати.
Гурмани, сомельє вам відкриттів!
Які розваги запальних митців –
Також настрІй світоглядів давати,
Бо різновіковим героям грати.
Різноманітність їх усіх професій,
Та особливі звичаї конфесій.
Завісу відкриваючи, повагу
Душа і ще характер мають вАгу,
Конфлікти, або дружній вчасно шлях,
І дійсно, друзі, битися це крах.
Інгредієнти, назви, натягання,
Оформити найкраще – це змагання!
Належно їжу гОстям подавати,
Стурбовано увесь ще тиждень спати!
Як догодити до усіх капризів,
Скрипінням серця - бали? Хочуть прИзів!
Чекають грошової нагороди.
«Вечеря звана» знов і знов узгоди -
Можливо, і глядач таки дозріє
Розповісти про себе, грати мріє.
Ведучого спитать, знімальну групу –                .
Вони хоч трохи скуштували супу?

02.07.2008

*Передача по  Украинскому ТВ


Рецензии