Гра - життя!

Ми часто граємось як діти із своїм життям,
мовчанками,образами, словами.
Втрачаючи звязок із власним майбуттям,
руйнуємо його своїми "добрими "руками.

Ми часто думаємо лиш про себе,
залишаючи у темноті почуття інших,
Вважаючи, що хтось Ніхто, а я Цебе,
Не бачимо серед найкращих - грішних..

Помилками в житті - тавруємо свій шлях,
хтось пише чужу історію, хтось власний альманах...
Важливо знати лиш одне - твоє життя - твої сліди,
подумай добре, перш ніж щось робити, до когось йти.


Рецензии